Mindful Moves / Back to Nature

On Top Of Lifestyle

 

Ik neem je mee voor een mooi wandeling in de natuur waarbij we ook een super relaxed coaching gesprek kunnen voeren over jou, jou dromen, ambities, hindernissen en blokkades.
 
Mindful wandelen of zwemmen in natuurwater is een heerlijke mix van wandelen, dippen, ademhalings-, kracht- en ontspanningsoefeningen. Kortom alles wat er voor nodig is om te genieten in het moment en met rust en energie weer thuis te komen!  

 

Mindfulness is volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord "mindfulness' vertalen met 'opmerkzaamheid' of 'aandachtigheid'. Uit deze woorden spreekt openheid. Aandachtigheid richt zich vooral op simpelweg opmerken. Tijdens het Mindful wandelen en dippen luister je naar je eigen lichaam. Je hebt bewust aandacht voor je omgeving, je overtuigingen, ademhaling en de energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment. 

Bewust bewegen heeft positieve effecten op zowel je lichaam als je hoofd en regelmatig bewegen in de buitenlucht zorgt voor vermindering en voorkoming van mentale en lichamelijke klachten. Mindful dippen/wandelen is voor iedereen geschikt, omdat het niet gaat om prestatie. We gaan op een relaxte manier dippen/wandelen, volop genieten van de mooie natuur en het dippen/wandelen afwisselen met een mix van mindfulness oefeningen met als resultaat meer rust en energie

Ik heb veel in mijn leven gewandeld, ik heb hoge bergen beklommen in Schotland (Ben Nevis), Afrika (Kilimanjaro), Marokko (Jebel Toubkal) en Polen (Mount Sněžka ). Maar ik heb ook veel paden gewandeld in Nieuw Zeeland, Oosterrijk, Nederland (2x Nijmegens 4daagse), Duitsland en Zwitserland. Ik heb alle weeromstandigheden meegemaakt en fysiek en mentaal stuggles moesten overwinnen. Als ik fysiek helemaal uitgeput was en het gevoel had dat ik niet meer doorkon ving de natuur mij altijd op en gaf me kracht. Ik kwom altijd tot rust in de bergen en in de natuur waar je helemaal jezelf mag zijn, want de natuur is onverschillig. Op de top van hoge bergen voelde ik me nooit klein, ik voelde me juist groter en sterker, verbonden met de natuur, met de wereld en met mezelf. Het bereiken van een top geeft natuurlijk altijd een enorme kick, een gevoel van kracht, trots zijn en overwinning. Met NLP heb ik geleerd om deze gevoelens en gedachten te ankeren, zodat ik ze terug kan roepen wanneer ik ze nodig heb. Met ademhalingstechnieken en visualisatie, ben ik weer op de top van een mooi berg.   On top of the world, ready for anything!


“There are some days when I think I'm going to die from an overdose of satisfaction.” ― Salvador Dalí

Iedereen heeft een moment in het leven gehad waar ze top of the world voelde, waar geluk straalde van ze af. Denk aan het geboorte van je kind, je bruiloft, een diploma uitreiking.

Ik kan je leren om deze momenten vast te zetten in je lichaam zodat je cellen er letterlijk positief op reageren. Ik leer je je brein en ademhaling te gebruiken als medicijn. Ik geef je tools die je altijd bij je hebt en in kan zetten waneer je ze nodig heb om je lichaam een geest weer een boost geven. Ik leer je verbinden met de natuur zodat het gewicht van je schouders af glijd. Ik leer je grounding zodat je letterlijk verbonden bent met de energie van de natuur en het gevoel krijgt dat je niet alleen bent. Je leeft boelen dat je deel uit maakt van een grotere macht, kracht en energiestrooming.

 

We all have the power to change our emotions and mindset through our breath.

 

Zin om mee naar buiten te gaan, om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen? Neem dan contact met mij op!


 

"Once you learn mindfulness, it becomes impossible

 not to live mindfully"


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram