Nancy van Roosmalen        View Nancy's Website

Tijdens corona kwam ik in aanraking met de ademhaling van Wim Hof. Via social media zag ik een live ademhaling sessie met wim hof voorbij komen en daar heb ik aan meegedaan.


Het was best eng de eerste keer omdat je oren gaan piepen en ik last heb van tinnitus. Maar ook heel erg ontspannend en bijzonder. Je hele lichaam begint te tintelen en het geeft een enorme energie boost.


Na deze ervaring wilde ik meer weten van de ademhalingstechniek en heb mij aangemeld voor de online Fundamentals van Wim Hof. Zo heb ik ook kennis gemaakt met het koude water. Ik begon met 10 seconden koud douchen. Gedurende de training bouw je dit op naar 5 minuten koud douchen waarna een ijsbad volgt. De eerste keer 5 minuten koud douchen geeft een enorme kick!! Ik voelde mij geweldig.


De combinatie ademhaling en koud douchen maakte dat mijn conditie snel heel veel beter werd. Doordat ik vaak verkouden ben en regelmatig griep had, was hard lopen altijd zwaar. Iedere keer opnieuw moeten beginnen met het opbouwen van je conditie is niet motiverend. Nadat ik fundamentals had gedaan, kon ik zonder interval ineens 3 kilometer hard lopen. 

"Ik voelde mij net Forest Gump!! Ik wilde niet meer stoppen met rennen".

 

Nadat ik een half jaar koud had gedoucht vond ik dat ik mijzelf een stocktank cadeau mocht doen. Ik vond het een geweldig product en besloot deze ook zelf te gaan verkopen via mijn website zodat anderen ook van dit product konden gaan genieten. Deze stocktanks worden niet veel aangeboden in Nederland.


In december afgelopen jaar, heb ik mij aangemeld voor een workshop bij Sharon. Ik wilde de vibe ervaren van het ademen in een groep. Ik had het altijd alleen gedaan. 


"De begeleiding van Sharon en het ademen in een groep zorgt ervoor dat je veel dieper gaat in de ademhaling". 


Je komt in een diepere laag terecht waar emoties verwerkt worden. Er kwam veel los. Een ijsbad nemen zorgt bij mij voor diepe ontspanning. Een ijsbad nemen met een groep zorgt voor extra energie. Ik heb nog dagen kunnen nagenieten van de workshop een enorme energieboost en een geluksgevoel.


Nadat ik Nancy had ontmoet tijdens mijn workshop heb ik mijn stocktank ingeruild van een uit haar collectie, zie hier op de foto en hieronder in de video:

View mijn video van Nancy's stocktank hier

 

Lees mijn ijsbad reviews hier - Ijs en ijs koud

Voor meer info over de winkel van Nancy kijk hier:  www.iamliving.life

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram