The meeting place and information exchange for cold therapy enthusiasts

Plonsen in natuurwater

Ik begeleid je in je eerste plonsje in het natuurwater. Als Wim Hof Niveau 2 Instructeur ben ik zeer ervaren in het begeleiden van mensen onder extreem koud temperaturen, in Schotland, Polen en Nederland. Maar het hoeft niet altijd koud te zijn om de voordellen ervan te kunnen plukken.


Denk aan verbinding met jezelf, verbinding met de natuur. Denk aan het opbouwen van zelfzekerheid en uit je hoofd te kunnen stappen. Denk aan leren mee omgaan met veranderingen, mee gaan met de seizoenen en alles wat het leven op je pad stuurt. Meer bewust worden van je omgeving en je eigen lichaam. Acceptatie, verandering, weerstand herkennen en doorbreken. Als Wim altijd zegt “go with the flow”.


Ontwikkel een groei mindset, een mindset die jou dient om fitter en gezonder te leven. Denk jezelf fit.

 

Wies van Beek (ervaren ademcoach) en ik geven samen introductieworkshops in 's-Hertogenbosch waar je kunt leren hoe je de kou kunt bestrijden en in je voordeel kunt gebruiken.

 
“With the right breath and the right mindset, anything is possible”


In de zomer maanden als het water warm is begeleiden we in het zwemmen in natuurwater en verbinden met lichaam geest en de natuur. 


Na een paar keer plonsen met ons krijg je de mogelijkheid om lid te worden van de app groep Thecoldtherapycommunity waar je in een warme bad van gelijkgestemde mensen terecht komt. Hierin vind je altijd een buddy om mee te gaan dippen of zwemmen in het koude natuurwater.  Er zijn meerder mensen in de groep die nu elke dag een koud dipje nemen (soms twee keer per dag).


Stuur een mail voor info of kijk op facebook voor events.


 

Het plonsen kost maar 
12.50 euro.


 
Learn to swim in cold water


Wies van Beek (experienced breath coach) and I are running introductory workshops in 's-Hertogenbosch where you can learn how to combat the cold and use it to your advantage.

We guide people in breathing and cold adaptation, in open water in 's-Hertogenbosch.

Click on the above link for more info or send a mail.E-mailen
Bellen
Instagram